Shintai
Training - coaching - teambuilding

Referenties


Ik heb meerdere workshops Insights gedaan onder begeleiding van Carin Leenders. Het waren altijd leerzame, maar vooral ook leuke middagen. Samen met het team inzicht krijgen in elkaars drijfveren en kracht helpt in de samenwerking binnen een team. De 'kleuren' komen nog regelmatig op tafel.

Evelyne Esveld, hoofd corporate communication TU Delft


We hebben twee keer een workshop gedaan onder leiding van Carin. De eerste keer was een teamsessie aan de hand van Insights. De tweede keer zijn we meer ingegaan op de samenwerking binnen het team en waar we naar toe willen ontwikkelen als team. Carin heeft hiervoor werkvormen bedacht en het proces begeleid waarbij ze mensen ruimte gaf, maar ook stimuleerde. We hebben door deze workshop nieuwe inzichten gekregen waardoor het team weer verder kan.

Miriam Nuijten, manager communicatie FMCVG, TU Delft


In juni 2016 heb ik als bestuurssecretaris aan een universiteit met mijn team van vijf secretaresses een Insights Discovery workshop gedaan onder de bezielende leiding van Carin Leenders. Een universiteit kenmerkt zich met een grote diversiteit aan activiteiten en organisatieculturen. Ook hadden mijn teamleden zeer diverse achtergronden en leeftijden. Om de collega's meer tot een team te smeden zou inzicht in, en begrip voor elkaars aard en stijlen een mooi startpunt zijn. Door de uitstekende voorbereiding en begeleiding van de workshop door Carin hebben we als team ons vrij en veilig gevoeld om ons open te stellen naar elkaar. Dit heeft geleid tot een professionelere kijk op elkaars manier van werken en de basis gevormd van waaruit we ons team nog steeds sterker maken.

ir. Olaf Voorwinde


I met Carin at a teambuilding conference which was organised by my work. I found Carin to be empathetic with a perceptive nature. Our team and myslef felt very at ease with Carin and were able to effectively work out several issues which had been causing stress and anxiety.

Member of one of the teams of the Avans School of International Studies


Op een ingewikkeld moment in mijn loopbaan heb ik een coachingstraject bij Carin gedaan. Ik had te maken met een nieuwe leidinggevende die mij veel minder ruimte gaf dan ik gewend was. Carin heeft mij geholpen om mijn gedrag in specifieke situaties te analyseren en daar patronen in te herkennen. Door actief te luisteren, goede (hulp)vragen  te stellen en door te vragen heeft Carin mij andere stijlen gedragingen laten ontdekken die meer effectief waren. Carin's coachingsstijl vond ik erg prettig - open en warm terwijl ze toch wist door te dringen tot essentiële en soms confronterende kwesties. Ze wist deze goed te adresseren en kwam vaak met hele verrassende oplossingen en mogelijkheden. Het coachingsdoel hebben we toen gehaald en nog steeds heb ik baat bij wat ik in het traject met haar heb geleerd.

Erica Radelaar